Om oss

OM OSS

Vi har varit verksamma i över 30 år och har förankring i Stockholm!

Vår ambition är supernöjda kunder vilket vi med stor förhoppning uppnår med hjälp av våra tre kärnvärden beskrivet nedan i denna sida.


TRE KÄRNVÄRDEN

= nöjd kund

Skickligt Hantverk

gör under

De tjänster vi tilldelar har varit och är mycket uppskattade utav våra kunder och vår strävan är att fortsätta förse våra kunder med dessa tjänster.


Vi är tacksamma att vara en del av det moderna stadsdelen Ursvik och vill därför visa det genom att förse området med en service i toppklass inom våra tjänster. Vår vision är att vara en självklar del av Urviks vardag och dess omgivning.

HITTA TILL OSS?

Kvalitet & service management

Denna kärnvärde är det mest betydelsefulla för oss och är något vi jobbar med kontinuerligt då vi anser att detta kärnvärde är vad som får oss att sticka ut från mängden. I varje förslag vi tilldelar finns en omtanke kring kvalitet och därmed tillkommer serviceinriktningen.


Smarta lösningar

Vi innehar en mångårig erfarenhet inom våra tjänster vi tilldelar och detta innebär att vi har lösningen på det mesta som går att lösa. Finner inte ni någon lösning är ni mer än välkomna att besöka oss för ett förslag.

Våra lösningar tar hänsyn till våra kärnvärden: Smarta lösningar, Prisvärda tjänster samt Kvalitet & service management. Dessa tre kärnvärden utgör våra återkommande och nöjda kunder vilket vi strävar efter mest.Prisvärda tjänster

Prisvärda tjänster är en essentiell kärnvärde för oss då vi anser att en nöjd och återkommande kund är mer värd än 10 missnöjda kunder. Detta då vår strävan för vår verksamhet är och har alltid varit att vara kvalitativa och hållbara.